Thor, xè Giorgio Busdon. Al motorista sula Colombo creo che l'à fato per un ano solo perchè dopo l'à fato la scuola alberghiera e al xè diventào un Chef piuttosto quotao e importante. Nel periodo della creassion del marchio "made in Friuli", sponsorizzao da Gianni Bravo che al gera presidente della Camera de Commercio de Udine, l'à portao la cusina del Friuli (anche se al Boreto rivisto e corretto al gera sempre) in duto al mondo. Insieme a Vinicio Dovier al veva anche fondao una scuola de cusina a Udine. Paolo
Volevo solo ricorda' che Giorgio la "deciso" de lassa' la scuola e no che l'ha molagia... El sintiva che quela no' gera la so' strada e che 'l voleva fa' oltro. El ze diventao un "grando" co' la so' volontae de fero e bisogna fai tanto de capelo. ciao, Aldo
6 commenti:
Usti, xè anche Giorgio. Al più alto de drio.
Paolo
si Paolo... geremo i do "motoristi" de la goleta "Colombo"... naturalmente elo gera 'l più grando (...)
ciao,
la mazor parte li cognosso de vista, de persona tu e Marchesan"piombo Giorgio??
bei recordi de scuola.
ciao thor
Thor, xè Giorgio Busdon. Al motorista sula Colombo creo che l'à fato per un ano solo perchè dopo l'à fato la scuola alberghiera e al xè diventào un Chef piuttosto quotao e importante. Nel periodo della creassion del marchio "made in Friuli", sponsorizzao da Gianni Bravo che al gera presidente della Camera de Commercio de Udine, l'à portao la cusina del Friuli (anche se al Boreto rivisto e corretto al gera sempre) in duto al mondo. Insieme a Vinicio Dovier al veva anche fondao una scuola de cusina a Udine.
Paolo
Volevo solo ricorda' che Giorgio la "deciso" de lassa' la scuola e no che l'ha molagia...
El sintiva che quela no' gera la so' strada e che 'l voleva fa' oltro.
El ze diventao un "grando" co' la so' volontae de fero e bisogna fai tanto de capelo.
ciao,
Aldo
No sempre la prima selta ze la megior, vien un punto che se dize , vogio fa oltro.Grassie pe' la spiegassion.
Ciaoooooo
Posta un commento